Auteur

Anna Cornelia van Rijn

Biografie

 

Anna wordt geboren op 2 juli 1976 in Warmond waar ze samen met haar broer en zusje opgroeit. Het gezin brengt veel tijd door in de polder waar Anna's vader schapen en koetjes houdt als hobby. Wanneer Anna 8 is koopt haar vader haar eerste pony. Anna is gek op dieren en helpt graag mee bij het verzorgen.

 

Op haar vijftiende verhuizen Anna, haar zusje en haar ouders naar Drente waar de veestapel zich uitbreidt. Haar broer blijft achter in Warmond waar hij zijn werk en zijn vrienden heeft.

 

Na de MAVO volgt Anna de opleiding tot pedagogisch medewerkster en zorgt jaren met hart en ziel voor andermans kinderen in verschillende kinderdagverblijven.

 

In 2004 trouwt Anna met Meine en wanneer ze zwanger is van haar eerste dochter stopt Anna met haar werk op het kinderdagverblijf. Ze zorgt thuis voor haar dochtertje en combineert dit met gastouderopvang. Al snel komt er nog een dochtertje bij.

 

Omdat het toch weer begint te kriebelen besluit Anna een baan buitenshuis te zoeken en vindt deze op een buitenschoolse opvang.

In 2008 raakt Anna voor de derde keer zwanger. Weer wordt er een dochtertje geboren. Ze noemen haar Kiera.

 

Het gezin Brouwer woont in Friesland met een complete kinderboerderij in hun eigen achtertuin. De meisjes genieten hier, zoals Anna dat vroeger ook deed, ieder op hun eigen manier van.

Uitgever

Uitgeverij Elikser

Ossekop 4

8911 LE Leeuwarden

Postbus 2532

8901 AA Leeuwarden

KvK 56698356

BTW NL 102035027 B01

058-2894857

06-48626286

jitskekingma@elikser.nl

Meer boeken van uitgeverij Elikser

Uitgeverij Elikser heeft meer boeken, zeer gevarieerd en breidt zich steeds verder uit. U vindt bij Elikser o.a. (spannende) romans en verhalenbundels, boeken over spirituele onderwerpen, waargebeurde verhalen, humor, vertaalde wereldliteratuur en ook een rijke collectie Friese boeken.

Kiera's Kracht. Copyright @ Anna Cornelia van Rijn.

BANK